Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční turnaj na ČZU

22. 12. 2017

O víkendu 9. - 10.12. se na ZŠ Brdičkova konal další turnaj v barevném minivolejbale, jehož se zúčastnili i hráči Sokola Vršovice.

Ve žluté kategorii jsme tentokrát byli zastoupeni jedním klučičím družstvem ve složení Jonáš Tregler, Vašík Březina, Tomáš Zlatník. V oranžové kategorii hráli Ríša Šimůnek s Mikulášem Novákem a Natálka Frymlová s Majdou Urbanovou. Kluci i holky hráli s velkým zápalem a s každým dalším zápasem se učili nové prvky a hráli s větší jistotou, i když to pochopitelně někdy bylo za cenu chyb.

V neděli v červené kategorii nastoupili Hanka Štáchová s Davidem Švejnohou, v zelené kategorii hrálo družstvo ve složení Hugo Fiřt, Petr Janča, Jakub Votava. Oba týmy se nejvíce potýkaly se zpracováním míče při příjmu, kdy bylo vidět, že přece jen nehrají volejbal ještě tak dlouho a nemají pohyb po hřišti tolik zažitý. Také se ukázalo, jak je důležité se na hru po celou dobu pořádně soustředit - když se to podařilo, byly vidět pěkné výměny i vítězné balony. 

Všechny děti si od pořadatelů odnesli věcné ceny a diplomy a snad i další volejbalové zážitky a zkušenosti. Těšíme se na další turnaje na jaře! 

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční turnaj 2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář