Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v minivolejbale

23. 5. 2017

Turnaje v oranžovém volejbale se zúčastnily tři domácí týmy a dvě družstva sousedního PVK Olymp. Hrálo se systémem každý s každým a po prvním kole zápasů následovaly ještě odvety, takže si každý tým zahrál osm zápasů.

Vítězství nakonec vybojoval nejzkušenější domácí tým R.U.R. (Honza Rakušan, Franta Švec), který to ale neměl úplně jednoduché. Zatímco v prvním kole kluci ve všech zápasech s přehledem zvítězili, ve druhém kole porazili tým Pomeranč (PVK Olymp) až po velkém boji rozdílem jediného bodu a domácí tým Cool Girl (Jenny Mazzaferro a Stella Pollaková) je v posledním zápase turnaje dokonce porazil.

Cool Girl nakonec v turnaji obsadil druhé místo, Pomeranč byl třetí, na čtvrtém až pátém místě se po stále se zlepšujícím výkonu umístily Natálka Frymmlová s Klárou Kellerovou a hostující Špunti.

Turnaje žlutého volejbalu se zúčastnilo pět domácích hráčů, kteří se střídali ve dvojicích tak, aby si zahrál každý s každým. Největší počet vítězství nakonec nasbíral Michal Schwarz před druhým Mikulášem Novákem, třetí místo si se shodným počtem bodů rozdělili Anetka a Nela Frýbertovy a Vašík Březina. 

Na turnaji si všichni hráči vyzkoušeli a vylepšili své volejbalové dovednosti i souhru se spoluhráči a podle všeho se dobře bavili i přihlížející rodiče, sourozenci a ostatní diváci.

Fotografie z turnaje si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj 20.5.2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář