Jdi na obsah Jdi na menu
 


Modřanská hvězdička 2017

O víkendu 25. - 26.11.2017 se naši minivolejbalisté zúčastnili turnaje "Modřanská hvězdička", pořádaného oddílem Orion Praha.

V sobotu proběhl turnaj mladších kategorií žlutého a oranžového volejbalu. V nejmladší žluté kategorii se na krásném devátém místě umístili Jonáš Tregler a Tomáš Zlatník, kteří těžili výborného pohybu po hřišti a suverénních odhodů přes síť. Do první desítky se ve starší oranžové kategorii probojovali také Ríša Šimůnek s Natálkou Frymmlovou (10. místo), kteří příjemně překvapili soustředěným výkonem, pohybem i chytrou hrou. Nejmladší žluté družstvo (Natálka Stará, Nela Frýbertová, Barborka Šedivá) sice skončilo na 16. místě, ale holky se během turnaje postupně otrkávaly a sehrávaly, což z našeho pohledu bylo hlavním účelem turnaje a holky tedy vůbec nemusí být zklamané.   

V neděli se v nejstarší zelené kategorii zúčastnila dvě vršovická družstva. V této kategorii již děti hrají plynulý volejbal, kdy jsou povoleny všechny typy úderů jednoruč i obouruč. Naši hráči jsou vesměs začátečníci, kteří se volejbal učí teprve několik měsíců a byli na svém prvním turnaji, přesto nás velice potěšilo, že se zkušenější konkurence vůbec nezalekli. Klučičí družstvo Vršovice "B" ve složení Hugo Fiřt, Petr Janča, David Švejnoha, Matyáš Zedek dokázalo vyhrát první zápas již v základní skupině, nad dalšími soupeři kluci zvítězili ve skupině o umístění. Družstvo Vršovice "A" ve složení Ema Bejčková Kamila Mayerová, Jakub Votava, Hanka Štáchová se rozkoukávalo o něco déle, ale nakonec zvítězilo ve vzájemném vršovickém duelu a porazilo i další soupeře ve skupině o umístění. Vršovice A a B tak nakonec dosáhly vyrovnaných výsledků a skončily na 18. a 19. místě.

Všem účastníkům gratulujeme k výkonům a rodičům děkujeme za sportovní přístup a povzbuzování! 

    

 

Náhledy fotografií ze složky Modřanská hvězdička 2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář